Ik ben vader van 4 kinderen.

Betere systemen ontwerpen en bouwen (engineering) doe ik in al sinds 1982. Tot 2000 in dienst van USA multinationals en sinds 2000 meestal als zelfstandige vanuit mijn eigen bedrijf:
Clocked S.O. B.V.

Alhoewel ik een chemische technologische achtergrond heb, ben ik sinds 1987 een gecertificeerd IT-Engineer en heb sinds 1990 in verschillende managementrollen gewerkt, tot en met algemeen directeur van kleine fabrieken.

Niet links, niet rechts maar rechtvaardig,

Mijn politieke ambitie is om de samenleving minder afhankelijk van de overheid te maken en de 'overheid' meer 'dienstbaarheid' te maken. De samenleving meer 'samenhorigheid bewust' te maken, ook buiten een godsdienstige context is hierbij voor mij een kernpunt.
Uit mij onderzoek blijkt dat moderne communicatie- en systeemkennis (inclusief het menselijke systeem) in de moderne samenlevingsontwerpen en systeemontwerpen moet worden opgenomen. Dit is nog zelden het geval. Ik noem dit integraal denken over techniek en mensheid humansys engineering.
Een van de systemen die om aanpassing vraagt, is de organisatie van het Nederlandstalige gebied in Europa. Nederland en Vlaanderen moeten veel mee samen gaan werken om niet steeds opnieuw te worden beroofd door Parijs. Meer hierover op: Ringstad.nl